søndag den 8. maj 2011

Jeg kunne have købt SÅ meget mere…

til det fantastiske forårsmarked"! Hold nu op der var meget! Men det her er det jeg kom hjem med:

Et par øreringe jeg længe har kigget på:

IMG_2835Endnu et par øreringe, disse fra Lonni Birch. 

IMG_2838

Jeg er altid frisk på at støtte et godt formål så kom også hjem med dette armbånd:

IMG_2842

Og så blev der også købt lidt til min dejlige datter, her et par solbriller og et par lækre shorts fra Mille Mathilde

IMG_2851

IMG_2828

Det blev også til dette fuldstændig fantastiske billede! Der var bare SÅ mange fine og det var meget svært at vælge, men der var bare noget ved denne frk. ko som jeg bare ikke kunne stå for, så hun kom med hjem. Se meget mere hos Rikke Røjkjær!

IMG_2830

Og sidst men ikke mindst, jeg fik min helt egen skaldepande! Ihh hvor jeg bare synes de er helt fantastiske! Det er Asli der har lavet disse.

IMG_2822

Her til morgen da jeg viste min datter skaldepanden, spurgte hun om det var mig der havde lavet den og jeg måtte sige at det var det desværre ikke men at det er en der hedder Asli der har lavet ham. Så hun har gået rundt og sagt “tak, Asli” hele dagen. :-) Han er blevet døbt “hr. Knap” og har allerede været med en tur på legeplads og en længere gåtur, så han skal nok få det godt hjemme hos os. ;-)

Desværre kan man jo ikke købe det hele, der var godt nok utrolig meget lækkert. Og desværre kom man bare for sent til noget. Det skete hos Camilla. :-( Jeg har længe været ret vild med hendes kaktusser, men jeg skulle lige tænke lidt ekstra ift hvor mange jeg skulle have. Så jeg ville lige gå en runde mere. Og da jeg havde besluttet mig og kom tilbage, ja så var der næsten udsolgt!!! ØV ØV ØV!!! 

Men alt i alt en fantastisk dag men utrolig hyggeligt selskab af Anette fra Glaphuset og Trine fra Søhesten. :-)

2 kommentarer:

 1. Uha lækre lækre hjembragt guf. ÅÅÅh hvor jeg elsker Frk. Ko, hun er og blir fantastisk :o)) Bikini-koen sidder stadig ret så fast på min nethinde ;o)

  Arj jeg skal altså også flashe mine køb fra en skøn dag :o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak fordi du tager dig godt af Frk. Ko. Hver og en blev sendt videre ud i verden, så nu er jeg selv ganske ko-løs.

  Og dejligt at møde dig til det skønne marked.
  Mange hilsner RikkeRøjkjær

  SvarSlet