fredag den 16. april 2010

At hækle.

Jeg er i verdens bedste mødregruppe, hvor vi er fem meget forskellige, men alligevel også ret ens, dejlige kvinder. Vi talte om i september/oktober 2009 om det der med at hækle, og A medbragte garn og hæklenåle så vi kunne prøve. Jeg var solgt! Jeg synes det var fantastisk at man med det samme kunne se er resultat og så var det jo egentlig meget enkelt og sjovt. Jeg lånte hæklenål og lidt garn så jeg kunne prøve lidt mere når min lille trold sov til aften. Jeg fik første aften lavet en lille og meget skæv bold, men jeg fik den lavet! Lidt stædig er man jo. ;-) Og siden har jeg bare prøvet mig frem, lavet en hel masse fejl og efterhånden går det egentlig meget godt.


Mit allerførste hækleri! Eller det aller allerførste, ja det blev meget hurtigt trevlet op for ved slet ikke hvad det egentlig var at det skulle ligne.

Her er to af mine første "rigtige" hæklerier... Nu må I ikke grine for meget. ;-)

3 kommentarer:

 1. Hej Lea.

  Ih du har fået lavet dig en blog :o) Hvor super super fedt :o) Og et rigtig fint navn du har fundet. Arj hvor herligt du er på herinde :o) Det er jeg lige lidt glad i låget over :o)

  Hvor er det fedt du hækler og har fundet det som din store passion. Jeg synes da du er for sej til at hækle, hvis de fine elefanter her er nogle af dine første projekter. Det er ski godt gået :o) Glæder mig til at se flere af dine hæklekreationer ??? Jeg er også totalt bidt af hækling. Jeg begyndte, da jeg fik job i fast nattevagt. Synes hækling var praktisk fordi der kun er en enkelt maske at holde styr på --> kontra strik ;o)
  Hvor er det fedt I er en hel mdr.gr. som har den samme passion for hækling. Der er altså bare noget helt særligt over at sidde sammen, snakke og nørkle :o) Måske vi er født i et århundrede for sent ;oP

  SÅ fedt du har fået dig en blog. Jeg synes også det var lidt kryptisk i starten, men lidt efter lidt så begyndte der at falde brikker på plads. Ikke at min blog-viden er så stor, men hvis der er noget jeg kan hjælpe med siger du bare til. Ved jo du har en IT-ekspert inden for din rækkevidde, men alligevel :o)

  Dejlig weekend til jer 3 :o)
  Forårskram Lunde.

  SvarSlet
 2. Hej Lunde. Vi er desværre ikke alle fem lige til det med at hækle, men vi har spredt os lidt ud over det kreative område istedet. =) A hækler og strikker, C brodere, L syr og T laver sådan noget med små perler, fx lavede hun små "brocher" til hver af os til jul. Så fint!
  jeg synes godt nok også at det kan være lidt kryptisk alt det her blog-halløjsa. Men da kæresten fandt ud af at jeg havde lavet en blog, ja så fandt han da lige et program jeg kunne bruge. Han er sgu dejlig! =)

  SvarSlet
 3. hvor er de skønne, har lige siddet og kigget på en opskrift med elefanter for noget tid siden og tænkte jeg ville lave :)
  Men var i tvivl om de var for svære :)
  Hvor er de bare søde...
  KH Micha

  SvarSlet