tirsdag den 22. juni 2010

Ny alder, nyt hår og ikke mindst nyt kamera!!!

IMG_0033 (427x640)Så skete det, jeg rundede de 30 år. Jeg synes tiden er fløjet afsted og jeg kan slet slet ikke forholde mig til at jeg nu er 30. Nok mest fordi, at hvis jeg tænker tilbage på da jeg var meget ung, ja der var dem på 30 år sådan nogle kedelige nogen med børn og familier, fast arbejde og som aldrig gik ud! hmmm ja når jeg tænker over det passer de 30 måske meget godt til mig alligevel, ja jeg hækler ovenikøbet! ;-) Men synes det er lidt underligt alligevel.
Nå men indtil videre er det bestemt ikke så slemt at blive 30. Jeg havde en skøn dag, fik lov til at sove lidt længere, blev vækket med fødselsdagsang og en meget glad trold der viftede mig i hovedet med et flag. Livet er sgu meget godt! Kæresten havde lavet dejlig IMG_0829morgenmad, skønt!. Fantastisk frokost her som jeg helt klart kan anbefale! en lille tur i tivoli og så hjem og hygge med en par mokai og lege med mit nye kamera! Et canon EOS 500D! Jeg havde bare ønsket mig penge til det, men fik det sgu! Tusind tak til min søde svigermor, hendes kæreste og min kærestes mIMG_0117orforældre! Det tager de mest fantastiske billeder og jeg kan slet slet ikke lade vær’ med at tage billeder af min skønne trold hele tiden! 
Nu vil jeg ikke ligge billeder af min trold her i blogland, så I får lige dette billede istedet.
Af min dejlige kæreste og skønne datter fik jeg Georg Jensen margurit-ørestikker samt margurit-vedhæng i kæde! (Desværre var der gået en flig af vedhænget, så venter på at der kommer et nyt.) Jeg elsker dette design og synes det er klassisk, moderne og tidløst på samme tid. IMG_0337
Af mit arbejde fik jeg disse smukke blomster samt et par øreringe og et gavekort til bøger! Fantastisk.
(Som I kan se i baggrunden, er der sket lidt med mit tæppe, men det kommer der et indlæg om senere…)IMG_0369

Og ja, mit i min 30 års-krise, var jeg et smut ved frisøren, og hun overtalte mig til at blive klippet… kort! Men jeg er blevet ret glad for det… =)IMG_0404 (427x640)

Øreringene jeg har på på dette billede er en lille fødselsdagsgave til mig selv. Jeg har købt dem her. Virkelig søde smykker hun laver og hurtig service!
Alt i alt er det vist ok at blive 30 år! Og så mangler jeg endda to fester endnu! =)
Rigtig god dag til alle i blog-land!

1 kommentar:

  1. Hej søde Lea.
    Endnu engang et stort og hjertelig tillykke med dagen. Altså hvor er du blevet fejret, og hold da op nogle fantastisk skønne gaver du har inkasseret :o) Vidste slet ikke du havde en foto hobby, dine billeder er godt nok knivskarpe :o) Jeg elsker også Georg Jensens margueritter, som du skriver klassiske og enormt smukke. Sejt nok du lige tog springet fra langt til kort. Men den rigtige årstid at blive det på :o) Jeg er også helt korthåret, men det er nu røget af i etaper ;o) Turde ski ikke tage springet. Uh jeg glæder mig til at se dit tæppe indlæg :o) Det ser vel nok fint og farverigt ud, mums i Lundes øjne :o)
    Også dejlig dag til dig Lea, velkommen i 30´erne.
    Knus Lunde

    SvarSlet