mandag den 31. maj 2010

World Wide Knit in Public-day

Ja det er der åbenbart noget der hedder, og det skal man da deltage i! Det foregår d. 12 juni, hvilket er en fantastisk dag, da det er den dag jeg fylder 30 år! ;-)
wwkipeurope[1]
Jeg har set dette hos The Puk Projekt. Her kan du se yderligere detaljer og melde dig til… Så skynd dig at tjekke det og meld dig til!
Jeg synes det er en sjov ide og jeg er blevet helt vild med street art, især efter at have fulgt lidt med i Stine's blog.
hmmm men hvad skal man hækle og hvor skal man hænge det op?

søndag den 30. maj 2010

Er så glad!

Har for få minutter siden fået fortalt at et vennepar venter barn til oktober! Jeg er helt oppe at køre og begyndte at græde da hun fortalte det! Ihh hvor er jeg bare glad på deres vegne... Synes det er fantastisk! Jubii så skal jeg igang med at lave nogle skønne barselsgaver til en lille dreng! Nå men jeg måtte bare lige fortælle det til nogen...

lørdag den 29. maj 2010

Det går fremad…

…med mit tæppe. Om det bliver et lille dukketæppe, et barnevognstæppe eller et sengetæppe til min trold, ja det ved jeg ikke endnu. Det kommer lidt an på hvor længe jeg gider blive ved og hvor meget garn jeg har. ;-) Hvis der er nogen der ser eller hører om broderigarn der er på tilbud, (gerne en af de der kasser med mange i) så må I endelig give lyd fra jer. =) Det ville være fantastisk!IMG_3853Synes selv det er blevet meget fint, men puha, glæder mig ikke til at skulle hæfte alle de ender. Jeg har vist ikke helt fundet den rigtige teknik til det endnu… Jeg hækler, som tidligere nævnt, ud fra denne opskrift. (hehe synes godt nok at Solveigs er noget mere lige og ens end mit… ;-))
Har lige set at jeg har 10 faste læsere! Lidt vildt! Dejligt for så er motivationen endnu højere for at få lavet noget…
Fortsat god lørdag til alle!

fredag den 28. maj 2010

Fredags-aften-hygge…

Hækling, tv og is, så bliver det ikke meget bedre. Men hvorfor kan man ikke hækle imens man spiser is? Så ville det være helt perfekt. ;-)IMG_3833

onsdag den 26. maj 2010

Vidste jo godt at det kunne ske...

men havde da alligevel ikke regnet med at folk kunne finde på det. Som de fleste nok efterhånden har læst sig frem til, så er der sket forskellige "tyverier" her i blogland; af billeder og identiteter. Jeg synes det er forfærdeligt at folk gider bruge tid på at hugge billeder fra andre og bruge det som var det deres egne. Det er sgu klamt! Og jeg synes det er forfærdeligt at man ikke kan få lov til at udgive det man nu har lyst til uden at det vil blive misbrugt...
Nå men jeg holder lige en pause med at vise min skønne trold frem her i blogland. Også selvom jeg ikke rigtig har gjort det så meget indtil videre. Men jeg håber bestemt at folk har lyst til at blogge videre, for man får så fantastisk meget inspiration og motivation af at kigge rundt iblandt alle disse skønne blogge!!!

tirsdag den 25. maj 2010

Jeg har fået en blog-award!

Min gamle klassekammerat og veninde er også blogger, Anette fra Glaphuset. Ja det er bl.a. hende jeg er blevet inspireret af til at lave min egen blog. Hun er fantastisk kreativ og laver de smukkeste ting! Er vildt imponeret! Hun har foræret mig en award og jeg er meget beæret! Tak. Dog er jeg endnu mere beæret over at hun kalder mig “hækler”!!! Jo jo jeg hækler da, for sjov og bruger da også en del tid på det efterhånden, men ligefrem hækler… Jeg kan kun sige at det gjorde mig glad og stolt! =)

Kreativ blogger award2[1]

At modtage en pris som den her forpligter. Jeg skal:
(x) Kopiere awarden ind på min blog for at vise, hvor jeg har modtaget den.
(x) Takke Anette og linke til hendes blog.
(x) Linke til 7 andre jeg vil tildele awarden og sprede lidt glæde.
(x) Fortælle 7 ting om mig selv.

Puha, synes det er svært at vælge kun 7 bloggere, for der findes så mange fantastiske her i blog-land…

Trine fra Søhesten skal helt sikkert have en award fra mig. Trine, Anette og Jeg har i tidernes morgen serveret sammen på et lille Hotel i Jylland. En skøn tid med mange arbejdstimer, fulde bemærkninger fra julefrokostgæster og ikke mindst skæg og ballade. Jeg har fulgt med i Trine’s blog længe og synes det er skønt at kunne følge lidt med i hvad sådan et dejligt menneske får tiden til at gå med. ;-) Hun både strikker og hækler (og alt muligt andet) de skønneste ting!

Sefta Holm Design laver bl.a. de smukkeste hæklede tæpper! Godt nok er jeg overhovedet ikke skrap til norsk, men bare billederne inspirerer mig rigtig meget, og hendes blog er helt sikkert et besøg værd!

Stine hoelgaard skal også have en award herfra. Hendes street art er fantastisk og imponere mig gang på gang. Synes det er skønt at se at hækling ikke kun er tæpper og grydelapper, ja selv min kæreste synes det er fedt. ;-)

Frøken Fiil endnu en kreativ kvinde som bl.a. hækler de skønneste ting. bl.a. et kødben, isvafler og æggevarmere! Hendes blog er helt sikkert et besøg værd!

Fru Ekelund i hæklehopla henter jeg også hækle-inspiration fra. Havde fx aldrig tænkt på at man kan hækle en lampeskærm! Tjek hendes blog og du vil garanteret også blive imponeret.

Busters mors verden skal selvfølgelig også have en award fra mig! Endnu en hækler der facinerer, havde da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at man kunne hækle en filur-is eller en hotdog! Glæder mig til at se den hæklede skraldespand. ;-)

Nana er den sidste der skal have min award. Hun hækler ikke men er virkelig kreativ på en helt anden måde. Hun er nemlig fuldstændig fantastisk til at lave kager! Jeg har selv prøvet få gange at lave sådanne kager, UDEN at jeg skal sammenlignes med Nanas talent!, og det tager utrolig lang tid og ikke mindst tålmodighed. Jeg synes det er imponerende og bliver virkelig lækkersulten hver gang jeg kigger på hendes blog…

Ha ha ja hvad kan jeg sige, hækling og kager imponere mig åbenbart meget! ;-)

Synes allerede det er blevet et meget langt indlæg så vil prøve at gøre disse 7 ting om mig selv lidt kort.

1. Jeg synes det er sjovt og skønt at hækle! Jeg elsker at lave ting til min lille trold og gøre folk glade med noget unikt som jeg har lavet helt specielt til dem!!!!

2. Jeg elsker kage! Og chokolade! Og meget gerne samtidig! Mørkt og uden nødder. Findes der noget bedre? (altså udover ens guldklump og kæreste ;-))

3. Jeg fylder snart rundt og har det lidt underligt med det… Men mon ikke jeg klarer det?!?!

4. Jeg er lidt en nørd, en wow-nørd. Eller det vil sige jeg spiller det sammen med min kæreste som er rimelig-meget-nørd, men en skøn en. ;-) Nyder at have nogle timer om ugen hvor man lukker af for virkeligheden og åbner op for en verden hvor man kan give den gas og hygge med folk fra hele europa!

5. Jeg synes det er skønt at være blevet mor! Stadig lidt surealistisk at jeg faktisk er nogens mor! Men hvor er det helt utrolig fantastisk at elske et andet menneske SÅ højt!

6. Jeg kan godt have svært ved at acceptere at folk ikke altid prøver at se tingene fra begge sider, fra begge parter. Men ved også godt at det kan være svært, især hvis der er mange følelser indblandet…

7. Jeg kan godt lide at gøre folk glade! Så bliver jeg glad. =)

Det var vist det. =) Fortsat god aften til alle Jer bloggere ude i blogland!

søndag den 23. maj 2010

Snevarp!

Han blev glad! Svigerfar blev rigtig glad for hans snevarp og sagde at det var lige sådan at den ser ud. puha, det var heldigt. ;-) Jeg har forsøgt mig tre gange. Og som I kan se på billederne så mangler jeg bare at lave nogle ben til første forsøg, og så har min trold en lille isbjørn. (Vidste slet ikke at en isbjørn og en snevarp mindede så meget om hinanden.) Andet forsøg ved jeg slet slet ikke hvad ligner, men i hvert fald ikke en snevarp! Tredie forsøg blev færdig ca. 30 min. før vi kørte mod Jylland for at aflevere gaven. Arbejder altid lidt bedre under pres. ;-) IMG_3590  IMG_3804
IMG_3771 IMG_3776
Jeg har ikke kunne finde en opskrift der mindede om, så har frihæklet 3. forsøg ud fra disse billeder, og tilpasset lidt rundt omkring.
Hvor er jeg bare glad og lettet over at han blev glad. Så er arbejdet ikke forgæves og det har lykkedes endnu engang at gøre folk glade med det man nu synes er sjovt at lave. Skønt.
Og glædelig “ekstra-lang-weekend-pga.-pinsen”!
(Nu mangler jeg vist bare en god og nem måde at ordne billederne på…)

søndag den 16. maj 2010

Måske et tæppe?

For noget tid siden fandt jeg en æske med broderigarn i Netto. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle bruge det til, men tænkte at det måtte jeg hellere købe… Kender I det? ;-) Det bedste legetøj lige nu, er mors broderigarn...

Indtil nu har det bare ligget i min garnkasse og er ikke rigtig blevet brugt… Nå ja, når ikke lige min lille trold har haft fat i det. ;-) 

En dag faldt jeg over denne hjemmeside, hvorpå jeg så dette fuldstændig fantastiske tæppe! Jeg synes det er SÅ smukt og elsker alle de forskellige farver! Og jeg tænkte at det må jeg prøve at lave. Ja det bliver jo nok ikke lige så stort og smukt, men bare et lille et, så ville jeg blive glad. =) Heldigvis var der også en opskrift på dette smukke tæppe, se her. Men jeg kunne ikke helt overskue at skulle købe så mange forskellige garnnøgler, og når jeg har sat mig noget for, ja så skal det helst være NU!
IMG_3683 Så jeg gik igang med broderigarnet… Der er en masse forskellige farver, ja 50 stk. faktisk. Godt nok er der ikke så meget af hver farve, men hvad, det går nok. Og det er måske heller ikke det helt rigtige til at hækle med, men det er fint til mig. =)
Jeg har da fået hæklet nogle stykker, og jeg synes de er nemme at gå til. Skønt! Det hvide omkring, venter jeg med til jeg har fundet det garn der skal bruges til det… IMG_3694

torsdag den 6. maj 2010

Julepynt

Ja det er måske ikke lige årstiden til julepynt, men vil lige vise det jeg fik lavet til julen ‘09. 
fyldt med fejl og skævheder men så er de bare unikke... ;-)Og lige lidt mere hæklerier... ja enten skal juletræet være meget lille i år eller også skal jeg vist igang med nogle flere...

En flagranke til juletræet. Den blev også brugt til min trolds 1 års fødselsdag. Og fine hjerter i grøn, pink, turkis og lilla, til at pynte på træet.

tirsdag den 4. maj 2010

Hæklebøger

Jeg elsker at hækle sjove og søde ting til min lille trold, men jeg mangler opskrifter! Så derfor tror jeg, at jeg vil ønske mig hæklebøger næste gang jeg har fødselsdag. Jeg har nemlig kun en, Politikens hæklebog af Lis Paludan, men jeg kunne godt tænke mig nogle med en masse sjove og spændende opskrifter i. Men hold da op hvor er det svært at vælge! Især når man "bare" surfer lidt rundt på nettet. Men så var det jeg tænkte at der må være en masse bloggere der sidder med nogle skønne hæklebøger som I måske kunne anbefale????