onsdag den 26. maj 2010

Vidste jo godt at det kunne ske...

men havde da alligevel ikke regnet med at folk kunne finde på det. Som de fleste nok efterhånden har læst sig frem til, så er der sket forskellige "tyverier" her i blogland; af billeder og identiteter. Jeg synes det er forfærdeligt at folk gider bruge tid på at hugge billeder fra andre og bruge det som var det deres egne. Det er sgu klamt! Og jeg synes det er forfærdeligt at man ikke kan få lov til at udgive det man nu har lyst til uden at det vil blive misbrugt...
Nå men jeg holder lige en pause med at vise min skønne trold frem her i blogland. Også selvom jeg ikke rigtig har gjort det så meget indtil videre. Men jeg håber bestemt at folk har lyst til at blogge videre, for man får så fantastisk meget inspiration og motivation af at kigge rundt iblandt alle disse skønne blogge!!!

2 kommentarer:

 1. Hej Lea.

  Jeg har gjort nøjagtig det samme. Fjernet det første og sidste billede jeg havde af Asta på min blog. Og det må være det der kom ud af det fra mine side. Jeg kan slet slet ikke undvære blogland. Det gir også mig en fantastisk inspiration og idéer til at lave mere mere mere ;o)
  Skal jo bla. holde øje med hvad der "falder" af HÆKLEREN LEA`s hæklenål :o) Den award havde du fortjent havde du :o)
  Kh Lunde.

  SvarSlet
 2. Lysten til at blogge, er der ingen der kan tage fra os, men hvor er det bare trist.
  Jeg er bare så enig med dig i at vi må holde lidt igen med fremvisning af vores små.
  Tak for inspiration, og motivation, har lige kigget lidt rundt på din blog.
  Josefine

  SvarSlet