søndag den 23. maj 2010

Snevarp!

Han blev glad! Svigerfar blev rigtig glad for hans snevarp og sagde at det var lige sådan at den ser ud. puha, det var heldigt. ;-) Jeg har forsøgt mig tre gange. Og som I kan se på billederne så mangler jeg bare at lave nogle ben til første forsøg, og så har min trold en lille isbjørn. (Vidste slet ikke at en isbjørn og en snevarp mindede så meget om hinanden.) Andet forsøg ved jeg slet slet ikke hvad ligner, men i hvert fald ikke en snevarp! Tredie forsøg blev færdig ca. 30 min. før vi kørte mod Jylland for at aflevere gaven. Arbejder altid lidt bedre under pres. ;-) IMG_3590  IMG_3804
IMG_3771 IMG_3776
Jeg har ikke kunne finde en opskrift der mindede om, så har frihæklet 3. forsøg ud fra disse billeder, og tilpasset lidt rundt omkring.
Hvor er jeg bare glad og lettet over at han blev glad. Så er arbejdet ikke forgæves og det har lykkedes endnu engang at gøre folk glade med det man nu synes er sjovt at lave. Skønt.
Og glædelig “ekstra-lang-weekend-pga.-pinsen”!
(Nu mangler jeg vist bare en god og nem måde at ordne billederne på…)

3 kommentarer:

 1. Hej Lea.
  Arj det var da lige en til smilebåndet. Hvor er den blevet fin ;o) Nu ved jeg også hvordan en snevarp ser ud ;o)
  Jeg har tildelt dig en award, kig forbi min blog.
  Lunde

  SvarSlet
 2. Fantastisk godt lavet :) Har faktisk aldrig tænkt over hvordan sådan en ser ud, men har ofte fortalt om snevappere da jeg var af sted som ski guide (Det var dem der var skyld i hvis man styrtede.. Tror hvis jeg bliver nødt til at kaste mig ud i et sådan projekt :)

  SvarSlet