tirsdag den 25. maj 2010

Jeg har fået en blog-award!

Min gamle klassekammerat og veninde er også blogger, Anette fra Glaphuset. Ja det er bl.a. hende jeg er blevet inspireret af til at lave min egen blog. Hun er fantastisk kreativ og laver de smukkeste ting! Er vildt imponeret! Hun har foræret mig en award og jeg er meget beæret! Tak. Dog er jeg endnu mere beæret over at hun kalder mig “hækler”!!! Jo jo jeg hækler da, for sjov og bruger da også en del tid på det efterhånden, men ligefrem hækler… Jeg kan kun sige at det gjorde mig glad og stolt! =)

Kreativ blogger award2[1]

At modtage en pris som den her forpligter. Jeg skal:
(x) Kopiere awarden ind på min blog for at vise, hvor jeg har modtaget den.
(x) Takke Anette og linke til hendes blog.
(x) Linke til 7 andre jeg vil tildele awarden og sprede lidt glæde.
(x) Fortælle 7 ting om mig selv.

Puha, synes det er svært at vælge kun 7 bloggere, for der findes så mange fantastiske her i blog-land…

Trine fra Søhesten skal helt sikkert have en award fra mig. Trine, Anette og Jeg har i tidernes morgen serveret sammen på et lille Hotel i Jylland. En skøn tid med mange arbejdstimer, fulde bemærkninger fra julefrokostgæster og ikke mindst skæg og ballade. Jeg har fulgt med i Trine’s blog længe og synes det er skønt at kunne følge lidt med i hvad sådan et dejligt menneske får tiden til at gå med. ;-) Hun både strikker og hækler (og alt muligt andet) de skønneste ting!

Sefta Holm Design laver bl.a. de smukkeste hæklede tæpper! Godt nok er jeg overhovedet ikke skrap til norsk, men bare billederne inspirerer mig rigtig meget, og hendes blog er helt sikkert et besøg værd!

Stine hoelgaard skal også have en award herfra. Hendes street art er fantastisk og imponere mig gang på gang. Synes det er skønt at se at hækling ikke kun er tæpper og grydelapper, ja selv min kæreste synes det er fedt. ;-)

Frøken Fiil endnu en kreativ kvinde som bl.a. hækler de skønneste ting. bl.a. et kødben, isvafler og æggevarmere! Hendes blog er helt sikkert et besøg værd!

Fru Ekelund i hæklehopla henter jeg også hækle-inspiration fra. Havde fx aldrig tænkt på at man kan hækle en lampeskærm! Tjek hendes blog og du vil garanteret også blive imponeret.

Busters mors verden skal selvfølgelig også have en award fra mig! Endnu en hækler der facinerer, havde da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at man kunne hækle en filur-is eller en hotdog! Glæder mig til at se den hæklede skraldespand. ;-)

Nana er den sidste der skal have min award. Hun hækler ikke men er virkelig kreativ på en helt anden måde. Hun er nemlig fuldstændig fantastisk til at lave kager! Jeg har selv prøvet få gange at lave sådanne kager, UDEN at jeg skal sammenlignes med Nanas talent!, og det tager utrolig lang tid og ikke mindst tålmodighed. Jeg synes det er imponerende og bliver virkelig lækkersulten hver gang jeg kigger på hendes blog…

Ha ha ja hvad kan jeg sige, hækling og kager imponere mig åbenbart meget! ;-)

Synes allerede det er blevet et meget langt indlæg så vil prøve at gøre disse 7 ting om mig selv lidt kort.

1. Jeg synes det er sjovt og skønt at hækle! Jeg elsker at lave ting til min lille trold og gøre folk glade med noget unikt som jeg har lavet helt specielt til dem!!!!

2. Jeg elsker kage! Og chokolade! Og meget gerne samtidig! Mørkt og uden nødder. Findes der noget bedre? (altså udover ens guldklump og kæreste ;-))

3. Jeg fylder snart rundt og har det lidt underligt med det… Men mon ikke jeg klarer det?!?!

4. Jeg er lidt en nørd, en wow-nørd. Eller det vil sige jeg spiller det sammen med min kæreste som er rimelig-meget-nørd, men en skøn en. ;-) Nyder at have nogle timer om ugen hvor man lukker af for virkeligheden og åbner op for en verden hvor man kan give den gas og hygge med folk fra hele europa!

5. Jeg synes det er skønt at være blevet mor! Stadig lidt surealistisk at jeg faktisk er nogens mor! Men hvor er det helt utrolig fantastisk at elske et andet menneske SÅ højt!

6. Jeg kan godt have svært ved at acceptere at folk ikke altid prøver at se tingene fra begge sider, fra begge parter. Men ved også godt at det kan være svært, især hvis der er mange følelser indblandet…

7. Jeg kan godt lide at gøre folk glade! Så bliver jeg glad. =)

Det var vist det. =) Fortsat god aften til alle Jer bloggere ude i blogland!

5 kommentarer:

 1. Hej Pif-paf-puf
  tusinde tak for at du har sendt awarden videre til mig. Det er jeg rigtig glad for.
  Og det glæder mig at du og kæresten synes om min street art, Stine:)

  SvarSlet
 2. Kære Lea

  Tillykke med awarden og 1000 tak fordi du sendte den videre til mig - det er jeg meget beæret over!! Jeg glæder mig til at følge med i din verden fremover som fast læser på bloggen her!

  Kh Rikkr

  SvarSlet
 3. Å tusen mange takk for award. Jeg kommer tilbake til bloggen din og følger deg gjerne. Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlet
 4. Hej Pif-paf-puf,
  Tak for den fine gæstus det var at give mig en award. Jeg takker pænt, bukker og nejer ;)
  God fornøjelse med hækleriet fremover :)
  Kram, Nana

  SvarSlet
 5. Jamen det var da så lidt! Det er da mig der takker for jeres skønne blogge jeg kan følge med i og få en masse inspiration og glæde over! ;-)

  SvarSlet