lørdag den 17. november 2012

Tæppet til svigermor

Så blev tæppet færdigt. I går aftes. Det skal afleveres i aften. Det er bestemt ikke liiiige mine farver og slet ikke fleecen bagpå men de har selv valgt farverne.
Det er syet og quiltet på maskine. Kantbåndet er på bagsiden syet fast i hånden så syningerne er skjulte. Det er på størrelse med en dyne. Så håber jeg bare det lever op til svigermors forventninger. Især når det nu skal pakkes op foran 25 gæster.... :-/


6 kommentarer:

 1. Du har ret med farven, men når nu det var svigermors ønske :-) Jeg er sikker på hun bliver glad for det. Jeg syntes det er et helt fantastisk stykke arbejde du har lavet :-)

  Kh

  SvarSlet
 2. Hej Lea
  Det er super flot det tæppe ... Jeg er sikker på din svigermor bliver glad
  Rigtig god fødselsdag
  Knus

  SvarSlet
 3. Fantastisk håndværk, seje Lea!! Du er så dygtig! Farverne...tja, nok heller ikke det jeg ville vælge, men det ville jo også være kedeligt, hvis vi alle havde samme smag ;-)
  Jeg er ikke et sekund i tvivl om at både svigermor og gæsterne bliver dybt imponeret!

  SvarSlet
 4. Er du da vimmer mand, det er flot. Farverne er heller ikke lige mine, men derfor er det flot alligevel. Hold op et stort arbejde, du må virkelig have hængt i for at nå at blive færdig. Anede ikke man kunne sy så avanceret et P-tæppe på maskine, sejt :o) Sådan et skal jeg vidst have et kursus i at sy en dag :o) Håber svigermor blev glad og stolt af sin svigerdatter :o)

  Kram Lunde.

  SvarSlet
 5. Sikke et kæmpearbejde, Lea! Det må hun da være blevet superglad for!? :-)

  SvarSlet
 6. tak alle sammen. Hun blev glad. heldigvis. ;-)

  SvarSlet