tirsdag den 1. februar 2011

2-3-4!

Så fik jeg lært at sy patchwork på amerikansk og det må man sige er noget hurtigere end “over pap”. Jeg troede slet ikke man kunne gøre det på andre måder en “over pap” men jeg blev klogere… heldigvis. :-)

Det er uden pap, hvor man syr efter stregerne og så som man kan se på billederne nedenfor. (Hvis I kan tyde det.) Det er altså genialt! Ikke noget med at klippe pap til, ri/lime, men bare gå i gang. Og så kan man genbruge pap-stykkerne til at tegne efter.

amerikansk syningDet har bevirket at jeg på en aften kan lave en firkant, hvilket jeg var flere dage om med “over-pap”, så nu er der håb forude  med at nå at få lavet tæppet færdigt. Bare engang… ;-) De stykker man syr sammen skal bare ikke være for små, for det kræver at man er lidt mere præcis…

Så nu har jeg fået lavet firkant nr. 2 – 3 – 4!

firkanter

Synes selv at de er ret fine. skønne farver til et pigeværelse. (dog er farverne ikke så klare her, da de er taget til aften.)

Næste kursus-dag er om 4 uger og der skal vi lære endnu en metode. SKØNT at lære noget nyt hele tiden! :-)

5 kommentarer:

 1. Kæft det er smart!! Tusind tak for tippet! Det skal helt sikkert afprøves!!
  Det ser godt nok ud til at være et fedt kursus.

  SvarSlet
 2. Mange tak!
  Trine - det er et rigtig godt kursus! Bare ærgeligt at det kun er 5x 3 timer. Men har da allerede lært en del på de to gange jeg har været der så det er ok... ;-)

  SvarSlet
 3. Hejsa... også spørger jeg lige... det er lidt svært at se på billederne, men det ligner altså en synål. Kan man ikke sy over stregerne med en symaskine? Eller er det sådan noget forbudt noget indenfor patchwork? :)

  SvarSlet
 4. Lone - selvfølgelig kan man sy det med en symaskine! Men nu er det et håndsyningskursus jeg går på, bla fordi jeg ikke har en symaskine (endnu ;-))Men min "lærer" siger at hun stort set aldrig syr i hånden mere, men kun på maskine. Så gi du den bare gas på maskinen. :-) Glæder mig til at se dig om en uges tid :-)

  SvarSlet