tirsdag den 8. februar 2011

Lidt herfra og et lille fif…

IMG_2193 Det bliver ikke til meget blog-aktivitet for tiden. Vi er igang med at lave vores datters værelse færdigt. Det SKAL være færdigt d. 20/2 for der skal vi holde vores datters 2 års fødselsdag og hvis det ikke er færdigt, ja så kan vi sgu ikke være i lejligheden… ;-) Men vi når det også! nu er der også blevet spartlet, filtet og malet vægge og loft. Stukken er næsten sat op og imorgen lægger min kæreste og hans kammerat det nye lækre gulv på. Glæder mig så meget til at se det. Så mangler der bare at bliver malet stuk, sat foldpaneler op og malet karme. Og så skal der indrettes!!! DET GLÆDER JEG MIG TIL!!!

Der bliver heldigvis også tid til patchwork, blok nr 5 er færdig og blok nr 6 er på vej. Men det må I se en anden dag…

Her er endnu et lille fif:

IMG_2162

Når du skal tegne på stoffet, så placér stoffet på et stykke sandpapir, så bliver det mere præcist og rykker sig ikke så nemt. Dette er købt i Silvan til 10 kr. og har størrelsen som et A4 ark. Det er altså ret smart. ;-) God fornøjelse…

4 kommentarer:

 1. Lyder spændende.....måske ser vi mere til dette projekt?
  Fortsat god arbejdslyst!

  KH Betty

  SvarSlet
 2. Det er altså seriøst nogle fede tips, du kommer med. Havde ALDRIG tænkt så langt på egen hånd :-) Tak, søde Lea!
  God arbejdslyst med værelset. Kan virkelig godt forstå du glæder dig til at indrette!! Smil herfra :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lea.

  Det var skisme et fif der var lige til at smide direkte i Lundes P-fif-mappe. Det var godt nok smart :o) Så simpel en ting som sandpapir. Jeg sidder jo og får MEGA lyst til at joine et patchwork kursus :o)

  Kan godt forstå du glæder dig til indretningen, det er altså også det sjoveste der venter til sidst efter sådan en omgang :o)

  Kh Lunde

  SvarSlet
 4. Det tip har jeg godt nok heller aldrig hørt før, det skal prøves :)

  SvarSlet