lørdag den 2. april 2011

Lidt billeder fra min fredag…

IMG_2794

Jeg er ved at sy rammer på de 15 blokke… møgkedeligt men egentlig ret hyggeligt med rødvin og Mads og monopolet podcast.

IMG_2793

Min svigermors gamle symaskine. Den er noget speciel at sy på, men i mangel af bedre ;-)

MEN DEN GIK I STYKKER I GÅR!!!! Arggghhh! Pludselig ville stoffet hverken rykke sig frem eller tilbage. Den syede bare samme sted hele tiden. (Du vil nok erfare i næste sætning at jeg absolut intet ved om symaskiner men here it goes…) Tror at det er det der sidder under trykfoden, som gør at stoffet kører/skubbes frem. De der skinner med hakker i, det er som om de er faldet ned. ØV ØV ØV! Både øv fordi jeg nu ikke kan sy men også rigtig øv fordi det er en maskine jeg har lånt! Og så af svigermor! (Nu har vi heldigvis et fint forhold men alligevel…) Så nu ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre… :-(

3 kommentarer:

 1. Hej Lea
  Kan det være at du har skubbet/rykket til den knap der får skinner med hakker i (transportøren) til at falde ned. Man kan jo godt køre den op og ned.. Kan ikke helt se det på din maskine, hvor den sidder, men måske er det bare en simpel knap der skal rykkes!??!

  Ser spændende ud! :D

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se det færdigt, det bliver kæmpe flot.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Lea.
  Jeg tænker også med det samme om problemet som Tjing tjing. Jeg tror også du har fået trykket/hevet i noget så transportøren er slået fra. På min maskine sidde "knappen" som en et lille hjul under selve armen på symaskinen. Håber du hitter ud af det :o)
  Glæder mig SÅ meget til at se det færdige resultalt. Kh Lunde.

  SvarSlet