søndag den 17. april 2011

Så er forsiden næsten færdig!

Jubii! Efter en forsinkelse pga. 3 symaskiner i drillehumør og en uges sygdom, er jeg nu endelig næsten færdig med forsiden til min datters sengetæppe. Jeg mangler kun at sy den yderste ramme på!

IMG_2800

På tirsdag skal jeg købe “fyld”, bagsidestof, spraylim og quilteramme og tirsdag aften satser jeg på at få lagt tæppet sammen og så skal der quiltes! Det er jeg spændt på. Og er især spændt på hvor land tid det tager. For er jo blevet informeret, eller advaret, om at det sagtens kan tage ca. 6-9 måneder før man er helt færdig! Det satser jeg nu ikke på, men nu må jeg se, når jeg kommer i gang. Så håber på at jeg i påsken kan komme godt igang. Fantastisk! GLÆDER mig til at kunne vise jer det ENDELIGE resultat og er også ret spændt på at se hvilken effekt quiltningen har på tæppets udtryk…

6 kommentarer:

 1. Det er vel nok et meget flot tæppe, det kræver sin tålmodighed. Sikke en masse timer der nok er brugt der :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint. Hun er godt nok heldig.. Og hvilken tålmodighed du har.. Jeg har iøvrigt gang i en give away.. hvem ved måske kunne du lide den..
  Rigtig god påske.
  Lykke

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare blevet flot.
  Jeg tror også jeg vil gå til noget kreativt i efteråret.

  SvarSlet
 4. Elisa - mange tak! Vil slet ikke tænke på hvor mange timer der egentlig er tale om. Men det har været gode timer. ;-)
  Lykke - Mange tak. tålmodigheden er i hvert fald testet ved dette projekt, meeen kunne forstille mig den kommer endnu mere på prøve når jeg skal til at quilte... Tak for påmindelsen om give away, har nu deltaget og krydser fingre! Så fint! Også god påske til dig og din familie!
  Josefine - mange tak! Det er skønt at gå til et eller andet kreativt, kan helt sikkert anbefale pw!

  SvarSlet
 5. WAAAAUUW!!! Hvor er det blevet flot! Hvor er du sej!
  Held og lykke med resten af projektet. Jeg er meget spændt på at se det endelige resultat!

  SvarSlet
 6. Hej! Du har vundet en giveaway hos mig, hvor må jeg sende det hen?

  Flot tæppe!

  Kat:)

  SvarSlet