søndag den 1. januar 2012

Godt nytår


Fik slet ikke taget nogle billeder igår, men her er et lille billede af resterne af nytårspyntet...
Det var meget stille og roligt. Super lækker mad! Hummer med lækker salat (blandet salat, cherrytomater, avokado, ristede pinjekerner og galiamelon! Kan virkelig anbefales!!!). Argentinsk oksemørbrad med saltbagte små kartofler, baconbønner, hele ristede champignons og champignonflødesovs (ja i dette tilfælde var det bestemt ikke en sauce... ;-))
Desserten bestod af hjemmelavet creme brule! Mums!
Vores datter var først over en time om at falde i søvn pga alle de store brag så hun sov først kl 21. Og så vågnede hun igen kl 23.20 og var vågen til kl 2!!!! Fra kl 00.15-02.00 lå hun i sin seng imens hun holdt mig i hånden. Hun synes at fyrværkeriet var flot men hun var mega bange for alle de høje kæmpe brag!!! Så synd for hende! (men også lidt for mig for det var ikke lige en del af min plan at jeg skulle sidde i et mørkt børneværelse i 2 timer nytårsnat! Nå men det er vel en af "glæderne" ved børn. ;-)

- Posted using BlogPress

2 kommentarer:

 1. Hej Lea.

  Rigtig godt nytår til jer også. Lækker mad I har fået :o) Men måske ikke den fedeste aften at sidde 2 timer i et mørkt børneværelse.
  Asta holdt den kørende til 22.30 og vågnede så igen da alt krudt gik løs..... Hun synes krudtet var fantastisk, men synes hendes far havde været en værre fedterøv for han havde købt alt for lidt knaldperler ;o) Det må vi huske til næste år :o)

  Pokkers også jeg gik glip af din give away..... Mangler stadig noget til at være på blog toppen igen :o)

  Knus Lunde

  SvarSlet
 2. Hej Lea
  Rigtig godt nytår til dig. Og det er et sjovt billede, der får mig til at tænke på, at nytårspynt bare ser lidt sørgeligt ud dagen derpå. F.eks. synes jeg, at det så megafestligt ud med konfetti alle vegne nytårsaften, men det var lige knap så hyggeligt i går, da jeg stod op.

  SvarSlet