torsdag den 13. september 2012

Berlin!

I morgen tager kæresten og jeg til Berlin på kæresteweekend. Og jeg GLÆDER mig!
Datteren er heldigvis blevet rimelig frisk, og efter gode råd her på bloggen, har vi lavet skema om hvormange gange hun skal have medicin. Og når hun er færdig får hun en barbie-rapunzel. Og vi har fundet den magiske blanding. Pencilin, multifrugtjuice og så lige godt med ekstra sukker! :-) Hun får et stort lyserød kryds hver gang hun har drukket medicin og når hun går det rigtig flot (altså iden at vi skal tvinge det i hende :-/) så sætter vi også en smilie. Og mange smilys = ekstra legetøj! Total bolsjepædagogik men der virker!!!! :-)
Så som planlagt skal datteren på weekend hos farmor og vi tager et smut til Berlin!
Vi har været der før men hvis I har nogle steder man bare SKAL se/shoppe/spise eller hvad ved jeg, så sig endelig til!!!! :-)- Posted using BlogPress

4 kommentarer:

 1. God tur. HVis du kan overtale din kæreste til lidt kreativ shopping, så er Modular et absolut MUST! Og det tyrkiske marked er også hyggeligt sammen med Prenzlauerberg og Kreuzberg. Og markedet i Mauerpark. Reichstagen er også et besøg værd. Vær dog opmærksom på, at ventetiden er lang og at man ved at stå i kø ikke kommer ind efter man har stået i kø, men får en tid senere på dagen eller dagen efter. husk pas eller kørekort!

  SvarSlet
 2. God tur til Tyskland! Godt at hun har det bedre og at det glider ned! Nu har hun da fået en mening med galskaben... :)

  SvarSlet
 3. Hvor er I bare heldige!! Ej, det bliver dejligt for jer!! Hvor skal I bo? Altså på hotel, eller hvordan?
  Fedt at juice + penicillin også virker hos jer!!
  Håber I får en fantastisk dejlig og romantisk kærestetur. H
  usk at nyde hinanden, og ikke kun drøne rundt i byen ;-)

  SvarSlet