mandag den 17. september 2012

Skønne dejlige Berlin og hjemme igen.

Jeg er ikke ret god til at få taget billeder på ferier. Egentlig hader jeg lidt de der billeder af en eller anden statue eller hvad ved jeg. Det kunne lige så godt have været en anden der havde taget lige det billede. Det er fedt med billeder hvor der sker noget sjovt, hvor der er nogen man holder af med på billedet eller lign.
Men denne gang måtte jeg tage 1 billede af en "turistfælde", nemlig dette:


Meget mærkelig, interessant og skræmmende tanke at gå blandt disse blokke og tænke på den grufulde historie som har været grund til at disse blokke er opført. Museet nedenunder kunne vi ikke overskue denne gang, det må blive en anden gang.
Jeg måtte også tage et billede af en VILDT lækker forret samt lidt af den stemning min kæreste og jeg hyggede os med:


Marlin cappacio med svampe og krydderier. Og så lige en mai tai. MUMS! Skønt aften.
Til sidst et billede af noget der også blev brugt lidt tid på:


Lidt strik på det lækre hotel. Scandic Hotel på Potsdamer Platz.
Vi havde en SKØN tur! Det er anden gang jeg er i Berlin men bestemt ikke sidste gang! Der er stadig så mange områder vi ikke har set. Fantastisk stemning, dejlig ren og overskuelig by og så er det lige lidt billigere end i dk. :-)

Herhjemme fik vi verdenst største, længste og varmeste kram af vores elskede prinsesse! :-D så smelter man altså!

Lige nu sidder vi i lejligheden og venter på muren så vi kan aftale nærmere med fliser. Og forhåbentlig er de snart færdige så vi kan flytte hjem igen...
Men for h... hvor er her støvet! Overalt! ALT skal vasket og tørres af! Puha. Så er det måske meget godt at vi bare har en "lille" lejlighed. ;-)

- Posted using BlogPress

4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :-) Har aldrig besøgt Berlin, men hørt at de er en spændende by at besøge, så måske en dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ja det er altså en skøn by så det er bare med at komme afsted. ;-)

   Slet
 2. Jeg er GRØN af misundelse! For det første over, at du har været i Berlin. Og for det andet over, at du kan finde ud af at strikke sømandsbobler. Det må du venligst vise mig næste gang, vi ses :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det skal jeg da prøve, Asli. Det tog mig også lidt før jeg fandt fidussen, og jeg er ikke helt sikker på om det nu er helt rigtigt men det ser da ok rigtigt ud. ;-)

   Slet