tirsdag den 30. november 2010

Hæklet uld-trøje.

Jeg har hæklet en uld-trøje til min datter. Farverne er valgt ud fra at vores venners søn senere kan arve den. (Hvis de vil og hvis den stadig er hel. ;-))

Den er hæklet ud fra denne opskrift, dog uden hætte. Synes ikke det er så praktisk når den fx skal bruges under flyverdragten. Den er, som I nok kan se, lidt for stor, men så kan den bruges i overgangsperioden og måske endda til næste år. ;-)

Så er Sofie klar, for stor hjemmehæklet trøje, toiletbræt og farmands kortholder. ;-)

Tag jer ikke af toiletbrættet (det er helt nyt!) og farmands kortholder (hun har allerede forstået hvor pengene kommer fra. Store pige! ;-))

Jule-perle-pynt

Som flere steder i blogland, er jule-perle-pynt også kommet ind i vores lejlighed. Og jeg er helt vild med det!!! Og det samme er min kæreste, hvilket jo bare er et ekstra plus. ;-)
page
Jeg er på ingen måde religiøs, men om julen, og især når der er sne, er jeg vild med vores udsigt til den “lokale kirke”. Det gi’r lige lidt ekstra. Hvad synes du?

lørdag den 27. november 2010

er her stadig...

har bare ikke så pokkers meget overskud for tiden. Gik lidt ned med flaget for et par uger siden og har ikke kunne overskue noget som helst. Har bare siddet og gloet ud i luften, måske set lidt meningsløst fjernsyn uden at kunne følge med, har ikke kunne sove og haft hovedpine, hvilket jeg ellers aldrig har! Puha damptoget ramlede sgu lige ind i mig, men nu er jeg ved at få det lidt på afstand igen. Er startet på job efter en kort pause og kan HELDIGVIS igen overskue min skønne dejlige fantastiske datter, som desværre også har været mærket af dette. DET er virkelig ikke sjovt og kan bare få en længere ned. Min kæreste støtter mig og vi har fået styr på en masse ting så jeg igen kan overskue hverdagen (til en vis grad).
Hækling virker utrolig afstressende for mig, hvilket jo egentlig er meget heldigt.;-) Så har fået hæklet en smule, noget for stort og noget for småt. :-( Det må I se en anden dag...

fredag den 19. november 2010

Ønsker alle et fantastisk julemarked!

Så er det i denne weekend der er kæmpe julemarked i Odense, Pakhus 16. Det er der blevet skrevet meget om her i blogland og ihhhhh hvor er jeg træt af at jeg ikke kan komme med! Så derfor må alle jer der skal med have et fantastisk julemarked, glæder mig til at læse en masse skønne indlæg derom... :-)

onsdag den 17. november 2010

Hæklet djævlehue

Jeg har fundet en opskrift på en hæklet djævlehue! Det er jo fantastisk! Jeg har fundet den i dette skønne hæfte “Babyhæklet” af Sys Fredens. Hæftet er fyldt med skønne opskrifter på hæklet babytøj i str 1-12 måneder. Øv at jeg ikke havde lært at hækle inden min datter blev født, så jeg kunne have hæklet nogle af disse skønne ting til hende. Meeen mon ikke man kan gøre et eller andet så jeg kan bruge nogle af opskrifterne til hende alligevel, fx en meget større hæklenål. ;-) Men de kan jo også bruges til dejlige gaver til venners børn, denne hue er til dejlige Elias. :-)

djævlehue

Pakkekalender.

Julen nærmer sig med hastige skridt og jeg er godt i gang med datterens pakkekalender. (Samt lidt til min venindes datter også. :-)) Jeg har hverken haft tid eller intention om at lave alle gaverne selv. Men det er da blevet til lidt og der er flere undervejs. :-)

småkager

Her er det kiks: chokoladekiks, oreo’s og kiks med lyserød creme. Super nemme at lave. De andre er små hindbærsnitter. Også meget nemme. :-)

IMG_1786

 

Et par armbånd og en halskæde. Selvfølgelig er det garn med sølvtråde/effekt i, det passer lige til et par piger på snart 2 år. ;-)

søndag den 14. november 2010

Tænk engang...

Der er 30 dejlige mennesker som har valgt at følge med i min blog! Det er jo intet mindre end fantastisk! :-)
Og så gør det jo lige det ekstra for at man gi'r den en ekstra skalle med at få lavet en masse kreativt!
Så TAK, det er bare skønt!

fredag den 12. november 2010

DIY bibliotek hos Kattekluns

Kender I det at man har set en lækker DIY et sted i blogland, men bare ikke kan huske hvem det nu lige var det havde lavet den? Det kender jeg alt for godt! Derfor synes jeg at Kattekluns ide om at samle et DIY bibliotek er helt fantastisk og jeg vil meget gerne støtte op om det! Hvad med dig???
Se mere her!

søndag den 7. november 2010

abe-rangle!

Som flere her i blogland, har jeg også fået hæklet en aberangle ud fra denne skønne opskrift! Den blev lavet i går aftes, efter jeg havde hæklet vesten færdig. Det tog ca 3 timer at lave den. SÅ var jeg også træt! Kæresten var gået i seng samtidig med datteren, (nok pga j-dag…) så jeg havde endnu en aften alene. Og så kan man jo lige så godt bruge tiden fornuftigt. ;-) Denne gang var til til podcast af forrige uges Mads og monopolet! Fantastisk program!

abe

Vores venner har lige fået en lille dreng, Elias. :-) Og i dag skulle vi se ham for første gang, så derfor fik han denne rangle. Elias sov hele tiden vi var der, men hans forældre blev meget glade for den. ;-)

(Der er også lige et billede af vesten, hvor farven vist er mere rigtig.)

lørdag den 6. november 2010

Ny hæklet vest!

Så blev jeg færdig med en vest til min datter, som jeg viste et smugkig fra tidligere. :-)

Den første jeg gik igang med for noget tid siden, blev desværre for lille. Se her.
Den er hæklet ud fra denne opskrift, men denne gang har jeg brugt hæklenål 4,5 og i uld fra Hjertegarn.
Så tror at den har den helt rigtige størrelse og er lækker varm her til vinter. :-)
Og det gik faktisk utrolig stærkt med at få den hæklet, små 4 timer i går aftes og ca 1½ time i dag inkl knapper og montering. Dejligt! Så det er nok ikke sidste gang at jeg hækler en vest. Næste gang måske lavet lidt anderledes... Nu må vi se hvad jeg kan finde på. ;-)

(Billederne er desværre ikke super gode og gengiver ikke den lækre farve helt rigtigt, men det var lige hvad min iPhone kunne klare lige nu. Farven er en blanding mellem smug-kig-billedet og dem fra dette indlæg, hvis det giver nogen mening. ;-) )

smugkig...

Kæresten var til j-dag i går, så da min datter sov fik jeg set en masse "ligegyldige" reality-programmer, imens jeg hæklede og hæklede. SKØNT!
Her er et lille smugkig, håber at kunne vise jer det færdige resultat meget snart... :-)