søndag den 9. januar 2011

Hæklet hue og tørklæde

IMG_2033

Før jul fik jeg hæklet et tørklæde ud fra en opskrift i “På pinde og nåle – strikkede og hæklede farvoritter”. Opskriften er lavet af Stine Hoelgaard Johansen. Efter jul fik jeg hæklet huen, hæklet ud fra denne opskrift. Jeg er helt vild med farven og glad for at jeg nu har et pænt sæt “vinterudstyr”… problemet er bare at jeg ligner en kegle med den hue på! Eller det gør jeg nok med alle huer, har bare ikke hue-hoved, men ØV hvor er det surt! Tror bare jeg gemmer det lidt, det kunne jo være at jeg senere kunne bruge det… håber jeg…

6 kommentarer:

 1. Et rigtigt fint sæt......Synes du skal blæse på, om du har hatte hoved eller ej.....TÆNK! " Jeg er fornuftig...holder mit hoved varmt, og mange vil kigge på det fine sæt, med et strejf af misundelse!

  Fortsat god søndag!

  SvarSlet
 2. Den hue tror jeg også jeg skal prøve...

  SvarSlet
 3. Ej øv. Det er ellers bare sådan et smukt vinter- sæt!! Jeg har heller ikke det bedste hattehoved. Jeg ligner ofte bare en tomat (pga de runde kinder) med betræk. Solbriller er også ret svært... Dog er det heldigvis lykkes mig at finde både hue og solbriller. Godt man sjældent bruger disse to ting samtidig ;-D

  SvarSlet
 4. Betty - Mange tak! overvejer bestemt at bruge det alligevel, måske næste vinter. :-)
  Lise - Den er ok at hækle, så det er bare at komme igang. ;-) Glæder mig til at se resultatet på din blog!
  Trine - Tak! Meget malende billed du lige fik lavet der. ;-) Og du har helt ret, lige udover skiferie er det ikke så ofte man bruger de ting sammen. :-)

  SvarSlet
 5. Så lækker.
  Jeg har også forsøgt mig med huen, men jeg kan bare ikke knække koden til 3. omgang. Så nu må garnet vente, til jeg får tempramante til endnu et forsøg.

  SvarSlet
 6. sikken et fint sæt og tak for link:))
  Jeg håber at du får brugt det engang.

  stine

  SvarSlet