mandag den 24. oktober 2011

11 år

Min kæreste og jeg har 11 års kærestedag i dag. 11 år! Gamle mig... Så er der kun 1½ år til kobberkærestedag. ;-) Og for første gang på vores årsdag har vi ingen planer om at fejre det! Øv. Er det er tegn på at man bare har været sammen så længe at alt er blevet hverdag eller at der ikke er behov for at fejre det eller...??? Ja jeg ved det egentlig ikke... Men tillykke med os. :-)
Kortet lavede Sofie da hendes oldeforældre havde diamantbryllup d. 15 sep. i år.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen - nej, jeg tror såmænd ikke det er 'hverdag' for jeg - det er bare en ny periode af ens liv når børnene kommer...... ;-)
  hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen. Hvorfor kun fejre at man elsker hinanden een gang om året, og hvorfor skal det være på den samme dag? Her gør vi det så ofte vi kan, og hvis det passer, så falder det en gang i mellem på årsdagen.

  SvarSlet
 3. Pia - tak! Ja det er nok det. Ingen barnepige...
  Maria - tak! Du har helt ret! Det har bare været lidt en tradition her, ja vi har jo gjort det i 10 år! Men den blev så brudt i år... Vi må gå ud en anden gang.. :-)

  Jeg er også presset, den der opgave skriver bare ikke sig selv, selvom jeg virkelig har prøvet at udskyde den så længe som muligt for det KUNNE jo være... øv bøv... ;-)

  SvarSlet
 4. Så har du også noget til gode! Og god skrivelyst - kender godt det der med at udskyde til sidste minut...

  SvarSlet
 5. Tillykke med dagen! Håber i har hygget jer alligevel :-) Og at i får fejret hinanden en anden god gang!

  SvarSlet
 6. Tillykke.. er håbløs bag ud med at læse indlæg efter lillebror er kommet..
  Vi havde 9 års samme dag ;)

  SvarSlet