mandag den 31. oktober 2011

En af de rigtige gode ting ved blogland...

Jeg er VIRKELIG glad for at jeg har opdaget hele det her bloglandsunivers. Al den fede inspiration der findes rundt omkring, de gode og glade tilbagemeldinger på de ting man laver, som gør at man bare lige bliver 3 cm højere (ikke at det er nødvendigt i mit tilfælde, de 180 cm er rigeligt! ;-) ) og alle de søde mennesker man møder...

Inden for de sidste par dage har blogland også "givet bonus" i form af disse skønne ting:

Jeg har lavet en byttehandlen med Maria aka Prinsessen hvor jeg har modtaget dette skønne forklæde:
Jeg ELSKER det! TAK MARIA! :-) Min del af byttehandler er så småt på vej...
Billederne er lånt her fra Marias shop hvor du selv har mulighed for at købe et rigtigt prinsesseforklæde. :-)

Jeg har også modtaget en pakke fra Asli hvor jeg for noget tid siden var hurtig og fik tilmeldt mig en pakkeleg... Mere om det en anden dag. MEN super skønne ting jeg har fået. Den ene er allerede taget i brug...

Og så har jeg lavet en pakkekalenderbyttehandel med Anna. Og prøv lige at se hvad hun har lavet til mig (eller de er jo egentlig til Sofie... ):

Mums siger jeg bare. :-) Gaven retur er næsten færdig...

Og så har jeg vundet en give away hos den dygtige Lykke. Se mere her...

Som I nok kan læse jer til så har jeg en del "hængepartier" med ting jeg skal have lavet til folk. Men de er i gang, I skal nok få dem... ;-)

3 kommentarer:

  1. Hvor er jeg glad for at du har modtaget forklædet og kan lide det! Glæder mig til at få min del ;-) Men som sagt ingen hast!

    SvarSlet
  2. Sikke dog et fint forklæde. Det er jo næsten en hel balkjole :)

    SvarSlet
  3. Merete: Op til flere af prinsessens undersåter har efter sigende opnået mere selvværd i køkkenet efter at have iført sig et prinsesseforklæde ;-)

    SvarSlet