lørdag den 1. oktober 2011

Sofies værelse

Nu er det vist blevet tid til at vise jer Sofie's værelse. Der mangler stadig noget, bla skal alle hendes fine billeder op og hænge men det må I se en anden gang. :-)
Da vi begge er ret høje, var der ingen af de "rigtige" pusleborde som lige passede til os. Så kæresten gik i gang. En Pusleplade lavet af mdf plade, malet og sat oven på en ikea kommode. Og nu hvor Sofie er blevet for lang til at ligge derpå, af med pladen og så har vi kommoden. Bruges til alt hendes tøj samt bleer. Smart! ;-) 
Billedet har Sofies yngste faster malet til hende i barselsgave.  

Den ELSKEDE leanderseng som Sofie har fået af sine oldeforældre. Den har været tremmeseng, både med høj og lav bund og nu som juniorseng. Vi er SÅ glade for den, synes den er super flot! Puderne har jeg selv syet, lyskæden er købt i Notre dame, Bobles elefanten og kyllingen er gaver og bruges bla som stol til mor eller far når der puttes.
Perle hjertet ELSKER jeg! Det første Sofie lavede og jeg synes bare det er fantastisk...
På modsatte væg er der bl.a. sat et par billedhylder, fra ikea, op med billeder af de "nærmeste". Et stort hit da Sofie selv kan tage dem ned og kigge på dem. Nogle af dem har jeg beklædt med papir.

Vi er ret glade for wallstickers, som I nok kan se. De er alle fra DiMaria. En stor ikeareol med plads til alt legetøjet, bøger mm, kan simpelthen ikke holde det ryddeligt, men det er jo også et børneværelse. Bord og stole og det føromtalte legekøkken. På væggen over reolen skal der hænges forskellige billeder, malerier m.m., men rom blev jo ikke bygget på en dag, som man siger... ;-)
En sættekasse med forskelligt, bla muslinge skal som hun fik af sin fars faster, da hun var 1 måned gammel da vi gik en tur på stranden. Den sidste lille ting fra elskede faster som desværre døde 3 måneder efter, meget pludselig. Jeg savner hende SÅ meget! Der er også en snemand lavet af farmand, en "ko-muuuh dåse" som oldefar har givet farmand for mange år siden, en sten fra farmor og en glasnisse fra bedstefar fra sofies første jul...
Og ellers alfabet-plakat med Hr. Skæg, et kæmpe hit herhjemme, samt et stor peterplysplakat. Sækkestolen har Sofie's yngste faster syet. Det er den jeg reparerer her. (den var vist syet meget meget hurtigt...)

Det var en lille rundtur på Sofie værelse. Vi er selv rigtig glade for det. :-)

3 kommentarer:

 1. Det er da også et fantastisk dejligt værelse. Jeg er helt misundelig :)
  Jeg kan da godt ærgre sig over, at mine forældre ikke gik op i værelses-dekoration og hygge som forældre gør i dag ;o)

  SvarSlet
 2. Tak! Vi er også meget glade for det. Ja sådan har jeg det også. Dengang var det vist udelukkende det praktiske man fokuserede på. ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare blevet helt vildt fedt, Lea!!! Sikke en heldig pige du har :-)

  SvarSlet