fredag den 10. februar 2012

Endelig weekend og en sushi anbefaling!

Puha. Det har været en hård uge! Jeg har slet ikke nået at lave et indlæg om sidste weekends skønne dejlige og hyggelige kreaweekend med to gamle veninder! Indlæg om det forhåbentlig imorgen!
På arbejdet har vi været MEGA presset pga sygdom og ferie! Men vi har da klaret det og ungerne har hygget sig!
I mandags blev min kæreste opereret igen. Tredie gang på ca 8 måneder. Vi satser på at tredie gang er lykkens gang og dermed sidste operation. Det er heldigvis ikke noget "alvorligt" men bestemt heller ikke rart eller behageligt. :-/ Så han har ligget i sengen hele ugen, og gør det stadig. Og med tre sene vagter til kl 17, så er jeg VIRKELIG glad for vores fantastiske venner som nærmest har stået i kø for at hjælpe med at hente vores skønne datter i vuggestuen! :-) TAK!!!
I dag har kæresten fødselsdag! Stort tillykke søde skat! Og da jeg igen først havde fri kl 17 blev menuen sushi! MUMS!!! Super lækkert! Det er fra et meget lille sted i Søborg og det får mine varmeste anbefalinger! http://www.wangssushi.dk/index.html
Nu står den på weekend! Tiltrængt! Skal hente vores nye sofabord imorgen og ellers skal vi hygge, slappe og så lige til oldemors 82 års fødselsdag på søndag...
Nå ja og så skal jeg sy! Det har jeg nemlig lært! Og strikke også!!! Mere om det senere...
God weekend!!!! :-)

7 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud...nyd Jeres aften og tillykke med manden din;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Et stort tillykke til kæresten. Ser godt nok lækkert ud det sushi. Lyder som om I bare trænger til weekend.
   KH Jette

   Slet
 2. For katten da, det ser lækkert ud Lea :o) Et stort tillykke med kæresten din. Godt du er der til at hygge lidt om ham, nu han har lagt på langs hele ugen. Dejligt I nu er nået til weekenden og kan slappe af og nyde hinanden :o)

  Varme knus herfra.
  Lunde

  SvarSlet
 3. Mmmm det ser lækkert ud. Håber din mand har det bedre.
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Mange tak for alle hilsnerne. Han havde en god fødselsdag, alt taget i betragtning. :-) Dog nåede vi kun lige 10 min af en film, inden Sofie kastede op. :-/ Men hun er heldogvis frisk igen. Og kæresten har det bedre! :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som en virkelig hård uge. Dejligt at man altid når weekenden:-) Tillykke til manden:-)

  SvarSlet
 6. Nu er det ikke bare noget du har hæklet vel? ;) Tihi!!!

  SvarSlet