fredag den 3. februar 2012

Et indlæg om lidt af det hele

I går fik fik jeg sidste pakke fra pakkelegen. Jeg fik disse skønne ting af Lone! Her til morgen er tingene allerede taget godt i brug. papirsrullerne er blevet til tryllestave, det sjove garn er rapunzels lange hår som Døf (som min datter kalder bamsen) klatrer op af igen og igen. ;-) Og så sover Døf i muffinsformene. ;-)
Lone og jeg var til koncert igår sammen med resten af tøserne fra vores jordmodergruppe. 6 voksne tøser til Rasmus Seebach koncert. Det var sgu sjovt og en fantastisk oplevelse. Og til tider kunne vi godt overdøve de 16 årige tøser. ;-)

Lone og jeg var især glade for opvarmningen, Ankerstjerne! Eller det blev vi da vi så ham. ;-)
I dag er jeg hjemme med en snottet datter som heldigvis efter 4 dage har det meget bedre.
Imorgen går turen med tog (kryds fingre for at sne og frost ikke forsinker turen for meget) over til jylland hvor jeg skal kreahygge med to gamle veninder lørdag og søndag, nemlig Anette og Trine. Jeg glæder mig!!!!!
Og sidst men bestemt ikke mindst! Velkommen til alle de nye læsere! Tænkt engang, hele 145 følger nu med her! Fantastisk!!!

2 kommentarer:

  1. GUUUD ja, jeg havde da helt glemt at fortælle at den hed DØF... godt at den selv kunne klare at sige det til Sofie ;)
    Husk nu at du skal hækle muffins med flødeskum ;)
    -og inden jeg glemmer det, så hedder Døf da Ankerstjerne til efternavn ;) HI HI

    SvarSlet
  2. Det havde jeg alligevel ikke regnet med at se... Rasmus Seebach i hæklet lilla outfit.. ;o)

    SvarSlet