mandag den 20. februar 2012

Jeg nåede det!

Var færdig kl 01.15 i nat... Billeder får I senere, det kræver vist lidt bedre lys end der er her til aften... Men et billede af den maltrakterede nål kan I få... Der var MANGE lag at sy igennem...


- Posted using BlogPress

6 kommentarer:

 1. Fantastisk - Så bliver det bare en helt perfekt dag nu ;0)

  Det krydser jeg da i hvert fald fingre for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker! Ja håber det blir en dejlig dag. :-) Og SKØNT endelig at have det færdigt! :-)

   Slet
 2. Neiiiii, hvor spændende altså!! Glæder mig til at se resultatet! Det ser godt nok ud som om du er gået grundigt til den med den nål ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk. ;-) er blevet ok tilfreds men kunne godt have lavet kanten bedre. Men gad simpelthen ikke lave det om! Og nålen, jeg blev også lidt bange da symaskinen pludselig sagde en meget mærkelig lyd og nålen bøjede. Troede et kort øjeblik at maskinen gik i stykker!! Men det var også et svært sted. Der var 4 lag fleece, i lag pladevat, 4 lag stof og to lag garn (hæklet kant). Et hjørne. De andre hjørner havde min fantastiske symaskine klaret men her blev det for meget. Fair nok. ;-)

   Slet
 3. Uh jeg glæder mig Lea :o) Hold op hvor har du hængt i med det KÆMPE store projekt :o) Kan næsten ikke vente med at se resultatet. Hold op hvor kender jeg godt det med at sætte sig sådan et "NU SKAL DET VÆRE FÆRDIGT" mål :o) Stædighed er godt ;o)

  Knus Lunde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stædighed er rigtig godt!!! Og viljestærk som min veninde siger (mest om Sofie. ;-)) og takker! Ja det har været et stort stykke arbejde. Men det sidste 1/2 år har det nærmest bare ligget stille. Har lige fået quiltet lidt engang imellem men synes det var lidt småkedeligt så det røg hurtigt tilbage i krogen... Men NU er det færdigt. Fantastisk!!! Så skal jeg bare igang med det næste... MEN det blir på maskine. ;-)

   Slet