søndag den 8. april 2012

Hjælp til ferievalg...

Vi overvejer at tage på sommerferie, "til de varme lande". :-) Men vi har aldrig før taget på sådan en rigtig charterferie. Inden vi blev forældre tog vi tilen lille by i sydfrankrig, på bilferie, men det er ikke lige det vi tænker kunne være det fedestes med en tre-årig... Men hvor tager man så hen??? Helst ikke aaaaalt for dyrt og ikke aaaalt for varmt. Det blir i den dyreste periode af alle, slut juli. Tænker noget tæt ved vandet så det forhåbentlig lufter en smule engang imellem ;-) Krav: børnepool og gerne en legeplads eller i hvert fald bare en sandkasse. :-) Har I nogle gode erfaringer/steder osv???? Det er en ren jungle at kigge rundt på nettet på div rejsebureauer når man ikke præcis ved hvaddet er man skal kigge efter.... Kan I hjælpe????

3 kommentarer:

 1. Generelt har jeg ikke været imponeret af tunesien og egypten hvor vi har været på "rigtig" charterferie. Vi var på øhop i Grækenland og det var dejligt!! Og masser af vand i hvert fald.
  Men børnevenligheden har vi jo ikke lige haft i fokus. Men dernede bliver der jo også ret varmt. Korsika er et vidunderligt sted. Der kan man køre rundt også rimelig nemt. Lækkert var det da vi var der!!

  SvarSlet
 2. Vi har lige været en tur på Fuerteventura (en af de kanariske øer). Vi var flere familier afsted og havde børn med på knap 1 år, 4 år og 10 år. Det var et lækkert sted. Lige tilpas temperaturer. Ikke så meget sightseeing, men det har man heller ikke brug for med små børn. Vi havde bestilt med all inclusive og det kan vi helt klart anbefale at man gør, når man har børn med og det er uanset hvor man ender.
  Håber I finder et godt rejsemål.

  SvarSlet
 3. Tjjaaa det er jo en smags sag.. Er man til by ferie, skal der helst ikke være for mange andre turister, eller må det godt være et turist sted...

  Har selv rejst med mine unger fra de var 6 md.... Har været på Gran Canaria, et par gange, men når barnet kommer over baby str. er den flyvetur bare for lang.....

  Så siden har vi holdt os til en flyvetur på max 3 timer, og det har så været de græske øer.. Og der er de altid meget glade for mindre børn, så har ikke haft problemer med at have en klapvogn med på resturanter..

  Varmen .. slipper du nok ikke for på det tidspunkt.. Men.. mine unger har aldrig brokket sig over varmen, det er mere os.. voksne :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet