mandag den 16. april 2012

Tak!

Tak for jeres kommentarer om hjælp til ferievalg. Vi har kigget lidt på det og må nok erkende at vi har de dyreste ferieuger så turen sydpå til varmen må vente til næste år og så tager vi afsted uden for sæsonen. Men TAK for tips osv. Dejligt. :-) Men noget ferie skal vi da på... Men det blir nok bare en tur til Jylland hvor vi kan besøge familie og venner og tage i legoland og alle de andre fede forlystelser de har "derovre". :-)Nu mangler vi så bare et sommerhus/kolonihavehus eller lign, så det er vi igang med at se på nu. :-) Havd skal du i ferien? ( hvis du altså allerede har planer derom ;-)) Min hækleskade er næsten helt væk og jeg er kommet igang med hæklenålen igen. En bestilling fra en veninde. :-) Og der kommer nok en diy med.

8 kommentarer:

 1. Vi skal også være herhjemme i skønne Danmark og nyde sommeren:) Vi skal på diverse familiebesøg både med og uden overnatning, og ellers på diverse en-dags-ture til museer osv. ELSKER SOMMER I DANMARK!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh det lyder hyggeligt! :-)
   Sommer i Danmark er også fantastisk, HVIS vejret er godt. De sidste parre har det godt nok været noget møg ( ihvert fald i de uger vi har haft ferie, selvfølgelig. :-/ ) derfor har "solen sydpå" trukket mere i os, men den må vente lidt endnu. ;-)

   Slet
 2. Vi tager en uge til Sverige for at gå i Emil's fodspor, vi skal besøge Astrids Lindgrensverden og besøge huset hvor Emil fra Lønneberg er optaget, og måske et smut til western byen High Chaparel :)
  Når vi kommer hjem igen skal vi en tur til Læsø, og mon ikke Djurs Sommerland skal have et besøg i år :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor hyggeligt! :-)
   Djurs sommerland er altså også bare skøn. Har dog ikke været der i maaaaaaange år men var der hvert år som barn. :-)

   Slet
 3. Vi har lejet et sommerhus i Vimmerby i bedste Astrid Lindgren stil - så et besøg i Astrid Lindgrens verden er også planlagt ;O) Ja og så selvfølgelig den årlige tur til Djurs sommerland ;O)
  Ps. vores første tur til udlandet som familie ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder meget som vores ferie. Hvor har i lejet hus igennem hvis jeg må spørge. Havde svært ved at finde et hus tæt nok på Vimmerby nemlig, så vi får et lille stykke at køre for at besøge Astrid Lindgrens Verden :(

   Slet
 4. Vi skal alle 4 en tur til den græske ø Santorini i Juli........ En uge her hjemme.. Og jeg snupper en hel uge på Lolland, på Western camp, helt uden resten af familien.......

  Og så regner Fruen og jeg med en tur til Rhodos i september uden ungerne.. Farmor har sagt ja til at passe hus unger og hund :-D

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet