søndag den 15. april 2012

Næste pw-tæppe.

Min svigermor fylder 60 år til november og hun har ønsket sig et pw-tæppe af mig. Hun har selv valgt mønster og fredag fik vi købt stof, hos Speich design i Lyngby. Så farverne og mønstret kender hun men det ville også være surt at få lavet et stort tæppe og så det ikke liiige var det hun ville have.


13 forskellige stoffer (der er to ens) til mønstret, to til tynd og bred ramme og fleece til bagsiden.


Det var måske ikke lige de farver jeg ville vælge men nu er det jo heller ikke til mig...


Sammensynings og quiltetråd.
Og så er der også købt vat til at ligge imellem.
Denne gang skal det hele, forhåbentlig!, sys på maskine. ;-)

- Posted using BlogPress

6 kommentarer:

 1. Spændende og stort projekt. Krydser fingre for at du kan lave det hele på maskine, for ellers vil det da være uoverskueligt (hvis du spørger mig). Glæder mig til at se resultatet.
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det krydser jeg også fingre for men tror at mønstret tillader det. :-) Orker ikke et helt håndsyet mere som det sidste jeg lavede til min datter...

   Slet
 2. Glæder jeg mig til at se , færdigt !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hold da op Lea, det er noget af et projekt. Er spændt på hvordan det blir, specielt nu du vil sy på symaskine :o) Dejligt projekt, nu hvor hækleskaden har sat dig lidt ud på et hæklesidespor.

  God patchworklyst.
  Lunde

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også spændt på det. ;-) men det skulle være "ligetil". Min hækleskade er heldigvis næsten væk! Hæklede stort set ikke i påsken samt sidste uge pga for mange aftaler og for lidt tid. Så nu er den næsten helt fin igen. :-)

   Slet