tirsdag den 28. september 2010

Lidt babylegetøj…

Havde i dag besøg af min meget gravide veninde, som har termin om bare 9 dage!!! Ihh hvor jeg glæder mig til at møde hendes søn. :-)

Nå men har hæklet lidt til den lille ny. :-)

page

Jeg har tidligere her på bloggen vist “den lidt bøvede rangle” og den blå hue. Og så fik jeg også hæklet en rund-rangle-legetøjs-ting. (Har bl.a. set en lign. hos Sebra.)

Og hvorfor giver jeg hende det nu istedet for at vente til hun har født? Jo så er der jo lejlighed til at hækle mere til dem, til når den lille mand har meldt sin ankomst. :-)

Jeg har selvfølgelig spurgt hende inden hvordan hun har det med at modtage gaver inden den lille er født og det har hun det helt fint med. Ellers ville jeg ikke have gjort det… Hun blev rigtig glad for det og var vild med farverne. SKØNT!

2 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du glæder dig til veninde aften....det lyder super hyggeligt....og så skal i være kreative....og sikke fine ting, du hækler til venindens baby....Du er da sød!

  Håber du får en dejlig aften!

  Betty

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine ting. Tænker på om den opskrift på huen er tilgængelig et sted mon? Er nemlig på udkig efter sådan en.

  God weekend
  /Anne

  SvarSlet