torsdag den 21. juli 2011

Elefant nr 2 og tada...

Så er elefant nr 2 færdig. :-)

Og min tada, ja det nåede jeg ikke. Ja faktisk har jeg KUN nået at lave elefanten. Min kærestes mormor er blevet opereret, og det har taget meget af min tid og ikke mindst mit overskud. Og det skal der være plads til, alt det andet kan jo sagtens vente!!! Resten af familien er på ferie eller arbejde, så jeg har været der (og gør det med glæde!!!) og bl.a. kørt hendes mand frem og tilbage til hospitalet. (han er 86, frisk af sin alder men ikke så frisk at han "bare" tager en bus eller 3 fra Østerbro til Herlev.)
Det er ikke noget desideret alvorligt, hun har fået skiftet sin skulderprotese ud, men det tager lidt tid at komme over en fuld narkose og en lidt større operation end forventet. Især når man er 81. ;-) Men hun er SEJ og hun er kommet hjem og bliver nu "passet" af anden familie.
Og så har jeg fået lavet guitaren (se tidligere indlæg) til min datter, som hun ikke har sluppet siden hun fik den. Ja sovebamsen er endda blevet skiftet ud med guitaren. ;-) Hvor er det altså bare fantastisk man kan lave noget som andre bliver glade for!
Så denne uges TO-DO er en fortsættelse fra sidste uge, men den vigtigste for den kommende uge er, at min datter og jeg har FERIE!!! :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. De er bare så søde de elefanter...Elsker især alle disse farver mikset... undtagen når man skal hæfte ender ;-)

  Go' aften *SMIL' fra Gitte

  SvarSlet
 2. Tak! Synes også de er ret skønne! Jeg hæfter ender undervejs, kan vise en dag hvordan jeg gør hvis du er interesseret? Det er bestemt ikke sikkert det er den "rigtige" måde men det virker for mig. ;-)

  SvarSlet
 3. Er helt vild med de fine elefanter! Er lige begyndt at hækle så der skal nok lidt øvelse til før jeg kan lave en elefant, men så kan jeg jo nyde at se andres fine resultater indtil da!
  Held og lykke med kærestens mormor, og rigtig god ferie :-)
  Mvh. Martina

  SvarSlet
 4. Den er super fin. Så på en blog der også laver elefanter ( og kan ikke huske hvor) at hun hæklede hjerter med modtagerens navn i og satte på. Synes det er hyggeligt med så mange forskellige udtryk for samme ting..
  Er også ret vild med guitaren.
  Håber du vil nyde din ferie og at du får godt vejr.
  Lykke

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin. Har selv tænkt på at kaste mig ud i projektet på et tidspunkt :-) Og sikken skøn blog du har!

  SvarSlet
 6. Martina - Det skal du nok hurtigt få lært. :-) Og tak.
  Lykke - Takker. God ide med hjertet, det må jeg huske til andre ting. :-) Guitaren er jeg også godt tilfreds med, især det med at den er lydløs ;-)
  Bebe - tak, og velkommen til. :-)

  SvarSlet