torsdag den 14. juli 2011

TA-DA!!! :-)

Jeg nåede denne uges TO-DO! Og lidt til. ;-) fantastisk!


Der er blevet ryddet op og puttet i kasser. Se lige hvor meget Krea-halløjsa jeg har! (kæresten har vist lidt ret i at jeg ikke behøver købe mere lige nu... Hader når han har ret... ;-))
Kasserne er købt i Jysk og vasketøjskurvene, som passer perfekt til en maskinfuld, er fra IKEA.


Og jeg fik syet en nederdel til min prinsesse! Uden mønster. :-) den er desværre lidt lille, elastikken er blevet lidt stram da "løbegangen ikke er rynket nok", tror jeg, men hun kan vist godt have den på et par gange.


Jeg er faktisk MEGA stolt. :-) Stoffet har jeg engang købt i rema1000. ;-)

Sidst men ikke mindst fik jeg lavet pude nr 3 færdig.


Blomsterne er hæklet udfra Filihunkats DIY, har dog modificeret det en smule så der er ikke to blomster der er ens. De er også syet forskelligt på for at få lidt forskelligt udtryk. (ret besværligt på en færdigsyet pude (som er fra IKEA)), broderigarn til stilke og græs, og knapper til lige at gøre det sidste. ;-) (er vist blevet ret glad for at bruge knapper...)

Derudover fik jeg syet et betræk til en foldemadras fra en weekendseng.


Det er syet af et gammelt lagen, ikke noget særligt, men igen syet uden mønster og det passer og er ok til formålet. Den står bagved min datters juniorseng, op af væggen, så der er noget blødt at ligge og sidde op af. Og så kan man tage den frem og hoppe på den. ;-) Og betrækket kan nemt tages af og vaskes.
Så nu er prinsessens seng næsten helt færdig. Mangler "kun" sengetæppet, som lader vente på sig. Men indtil videre ser det sådan ud:


Uhh er blevet ret vild med det er TO-DO/TA-DA og håber westmose fortsætter med det!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor ser det dejligt og ryddeligt på øverste billede - det er så skønt når der er orden i kreatingene (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. måske man skulle mande sig op og tilmelde sig, for det gør da noget positivt. Det er det der med at "komitte" sig. Den pude er blevet super

  SvarSlet
 3. kit - ja det er FANTASTISK! Og sikke mange ting jeg fandt som jeg ikke liiige kunne huske jeg har købt. ;-)
  flet og sjov - ja det er nemlig helt rigtigt. så får man ordnet nogle af de ting som måske ikke lige står øverst på listen med de ting man gerne vil lave. ;-) Og tak, er selv blevet meget glad for puden.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud - sikke en orden, det må være dejligt at kunne finde tingene uden at skulle lede i en halv time først :-)

  Jeg fortsætter selvfølgelig efter ferien - jeg har stadig mange punkter på min lister og denne her metode virker fantastisk for mig :-)

  SvarSlet
 5. westmose - ja det er skønt! Fedt at du fortsætter efter ferien, imellem tiden har jeg lavet min egen lille to-do. ;-)

  SvarSlet