fredag den 19. august 2011

Blogtræf

Torsdag aften var jeg til blogtræf i designkaetellet. Det var Mette aka kirkesjov der var vores værtinde. En hyggelig aften med fantastisk kage (tak Merete ;-)) masser af sludren og en smule krea.

Det var mit første blogtræf og puha, da jeg var på vej derud synes jeg pludselig at det var lidt grænseoverskridende og mystisk bare sådan at skulle mødes med 13 andre kvinder som jeg aldrig har mødt før! Hvad skal man sige og gøre, hvad hvis man ikke har noget at tale om, hvad hvis man ikke kan li dem eller de ikke kan li en, kan man gå tidligt hvis man fortryder og alle mulige andre spørgsmål.
Men de blev heldigvis gjort til skamme! For man har jo bloglivet, det krea og lysten til at møde nye mennesker tilfælles, ellers havde man jo aldrig meldt sig til! ;-) Så det var slet ikke så skræmmende, jo de første 10 min hvor man står og ikke aner hvad man skal stille op med sig selv men ellers snakker man, griner og hygger. Så det kan helt sikkert anbefales!

Billeder har jeg ingen af men vil linke til de andre skønne bloginder der var med. Men det bliver først i morgen.
Jeg er nemlig på vej ud af døren til et nyt arrangement. Denne gang ikke bloggere men "gamle" semi-tøser som jeg gik på pæd-semi med for 2 1/2 år siden og jeg har ikke set dem siden.

GOD WEEKEND til jer alle og TAK til Mette kirkesjov og alle de andre som var med igår. (se evt hvem hos kirkesjov.)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Selv tak - det var hyggeligt at møde dig!

  SvarSlet
 2. Lyder som en fantastisk dag, Lea.
  Også god weekend til jer 3.

  Kh Lunde

  SvarSlet
 3. Maria - i lige måde! Du må meget gerne smide et link eller bare navn på det skønne broderi du havde med! Fik det ikke skrevet ned og nu har jeg glemt hvad det hed. :-(
  Lunde - det var det også. :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som et rigtig dejligt blogtræf, Lea! :-)

  SvarSlet