onsdag den 17. august 2011

Lego dukkehus

Vi kan godt li lego herhjemme. Ja kæresten er nærmest gået lego-amok for tiden. Da vi var på sommerferie købte vi lidt mere duplo til vores datter og har fået bygget et "dukkehus". Det gode ved et lego-dukkehus er at man kan lave det næsten helt som man vil. Højt byhus, 1-etagers hus eller hvad man ellers har ideer til. Vores ser sådan ud lige nu:
Dukkehuset står på et "klapbord" hvorpå der er sat en voksdug på.
Her er lidt detaljer derfra:

Kæresten snakker om måske på et tidspunkt at bygge et dukkehus i alm lego, til når hun blive lidt større, evt til babier. ;-)
Andre lego-elskere derude i blogland? ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Vi har for nylig fundet noget at vores gamle Duplo frem til vores barnebarn. Hans far og farbrødre har leget med det for mange år siden - og nu gør det lykke igen. Der er rigtig mange timers leg i Legoklodser :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Jeg har 4 børn hvoraf de 3 er voksne (eller næsten), de har elsket at lege med dublo og lego, hvorimod den yngste på nu 6 år, aldrig har leget med det.

  Der er ellers til uendelig mange timers leg, for både børn og voksne :)

  SvarSlet
 3. Uha ja, jeg købte en overgang hele Paradiso-serien på e-bay :o) Har også købt meget Fabuland. Og da der i sidste uge var -40% rabat på lego i Bilka gik børnene og jeg amok :o) Vi samler nemlig også på de små minifigs man kan købe i poser. Om det er mig eller pigerne der er mest vild med lego, vides ikke :o)

  SvarSlet
 4. Randi - hvor er det hyggeligt med "arve-lego". Og ja det er virkelig til mange timers leg. Jeg er ret vild med at man kan bygge alt, bare man bruger sin fantasi og finmotorik.
  Elisa - lidt sjovt at den yngste ikke gider. Og ja det er også sjovt for de voksne. Og ungerne finder på de sjoveste ting. Lige nu er min datter ved at putte et toilet ind i postkassen. ;-)
  Jette - har lige tilgift paradisa-serien. Den har jeg aldrig set før! Men skøn ser den ud! Jeg kunne også have tømt Bilka i sidste uge! Hvis pengepungen lige var til det. ;-) Herhjemme er det nok også forældrene der er mest vilde med LEGO men vi håber lidt på at det smidter af på Sofie. ;-)

  SvarSlet