torsdag den 4. august 2011

Lidt hæklerier og ferie.

Vi nyder ferien i det jydske, en travl men god ferie. Onsdag var vi i legoland, og selvom det er dyrt, så synes jeg alligevel vi fik meget for pengene så det vil jeg da helt klart anbefale. Det er altså utroligt hvad de kan bygge af LEGO, men det er måske som hvad andre kan "bygge" med hæklenålen. ;-) I dag har vi været på sejltur på Silkeborgsøerne. Det var et stort hit for vores datter. Og hun fik endda lov til at styre båden og "dytte" med hornet. :-) til eftermiddag var vi på besøg i glaphuset og besøge søde Anette og hendes skønne datter! SÅ hyggeligt vi havde bare alt for lidt tid så det må vi snart finde tid til igen. :-)
Lidt hæklerier er det blevet til.
Ja det er altså ikke så "skummelt" som det ser ud. (Kæresten synes det ligner et brugt kondom. MÆND! ;-)) Men I må vente med det endelige resultat for jeg har glemt at tage vat/fyld med på ferie. :-(

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Nej. Det var ellers en god ide! Den er hermed skrevet på listen. ;-)

  SvarSlet
 2. Hej søde Lea.

  Tusind tak for sidst :o) Det var vel nok hyggeligt. Herligt at møde jeres guldklump, det er ikke sidste gang vi lader pigerne mødes vel ??? :o)

  Lea jeg er på udkig efter hue hækleopskriften fra Hjemmet. Den jeg mildest talt gik hækleamok i ;o) Den er ikke på hjemmesiden mer :o(((( MEGA øv, for den opskrift kan jeg ikke leve uden. Mon du har den ???

  Forsat god ferie.
  Kh Lunde

  SvarSlet
 3. Hej Lunde. Nej det var bestemt ikke sidste gang! Kan ikke lade vær med at tænke at det er vildt at man bare falder i hak med hinanden selvom det efterhånden er noget tid siden man sidst har set hinanden. ;-)
  Og husknu at vise nogle af dine super ideer bla fra astas værelse på bloggen!!!
  Jeg prøver lige at tjekke om jeg har opskriften en af dagene ellers efterlys den på bloggen!?!

  SvarSlet