fredag den 16. september 2011

Et forsinket indlæg om det hyggelige blogtræf i tirsdags.

Det har været en travl og begivenhedsrig uge. Mandag forberedelser til div "job-besøg", a-kasse og krea-hygge med mødregruppen, tirsdag job-besøg, starte på gave til diamantbryllup og super hyggeligt blogtræf, onsdag job-besøg, korrespondance med a-kasse og studiested om kursus, samtaler om muligt job og de sidste forberedelser til torsdag, torsdag diamantbryllup (gaven ser i senere...), stemme og 60 års jubilæum i min datters vuggestue. Her til morgen har jeg kørt min kæreste i lufthavnen, han og nogle venner og kollegaer til Munchen til oktoberfest. Så lige nu slapper jeg af, rydder op og gør klar til en mor og Sofie weekend.

Nå men tilbage til Hæklehygge i tirsdags. Jeanette og Asli havde inviteret til hæklehygge hos Jeanette. Og det var bare MEGA HYGGELIGT! Det er nok altid lidt grænseoverskridende at møde op et "fremmed sted med en masse fremmede mennesker". ;-) Men det var sgu hyggeligt, sjovt og inspirerende. Og hold da op der var meget kage! ;-) Jeg håber I vil læse Jeanette's indlæg om hvem der var med og lige bruge 5 min på at se de andres blogge!
Jeg havde en lille værtinde gave med til Asli og Jeanette.

Fra min give away vidste jeg at Jeanette hvilke farver K'et skulle være, Asli blev samme farver som frøkenen og baronen. Det blev to små bogstaver, men lidt har vel også ret. ;-)

TAK FOR EN SUPER HYGGELIG AFTEN!  Jeg håber virkelig at det bliver gentaget! :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Lea
  Jeg er rigtig glad for mit bogstav. Jeg overvejer, om det skal hænge i baronens bakspejl i stedet for Brian-terninger. Men indtil det bliver aktuelt er det også fint i min stue :-)

  SvarSlet
 2. Fedt at du er glad for det. Det kunne faktisk være ret sejt i bagspejlet...

  SvarSlet
 3. Fine fine bogstaver..!
  Og rigtig fint navneskilt/mærke..! Hvor kan man købe sådan nogle henne..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :-) De er købt hos Ikast etiketten, mener jeg det hedder. Men google navnemærker, eller navn i tøjet, så kommer der forskellige fabrikanter frem. :-)

   Slet