søndag den 11. juli 2010

Det er vist ikke så slemt alligevel...

altså at fylde 30 år. Jeg holdt fest i går for 14 af mine bedste venner, og det var bare verdens bedste, hyggeligste og dejligste fest nogensinde. Der blev spist fantastisk mad og bl.a. drukket en masse captainer og mojitos og alt mulig andet. Jeg er stadig helt høj af "minderne fra i går".
Jeg lavede en skøn skøn velkomstdrinks, som jeg lige vil dele med Jer. Lidt hyldeblomstsaft, 1/3 æblecider og 2/3 asti. Det smager bare af sommer!
Men hold da op hvor var det varmt! Troede da godt nok at vi skulle gå til her på 4. sal, men det gik, med alle vinduer på vid gab. Og med godt selskab så klarer man jo det hele. =)

Er godt nok noget træt idag, de sidste gæster gik lidt i 5 i nat/morges, og ja jeg kan åbenbart ikke rigtig sove længe mere.

Jeg fik bl.a. en hæklebog. Den er dog stadig under forsendelse, men den er på vej! Så nu ved jeg godt hvad jeg skal hækle i min sommerferie. =)
Ihh hvor er det skønt at have så fantastiske venner...

3 kommentarer:

 1. stort tillykke med fødselsdagen :) Lyder som en dejlig dag...
  har selv lige bestilt den bog du har fået... glæder mig meget til at modtage den, venter spændt...
  håber du får en masse inspiration :)
  Hav en god sommer
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Stort tillykke, hvor er det dejligt, at du blev fejret med manér :O)

  SvarSlet
 3. Hej Lea.
  Sikke skønt du blev fejret :o) Dejligt at fylde rund så man kan holde en lille fest :o) Hmm jeg tror der er noget jeg er gået voldsomt glip af i mit 30 årige liv. De der mojitos du fortæller om.... Hvad er det for noget ??? Uh den velkomstdrink skal jeg vidst lige have skrevet ned, når der er Asti så må den være SÅÅÅÅ lækker :o)

  Uh den hæklebog ville jeg rigtig rigtig gerne have fingerne i. Hvor mon man kan købe den henne ??? Det kan godt være jeg gør klogt i at vente, nu jeg har nørkleforbud ;o)

  Lunde

  SvarSlet