fredag den 30. juli 2010

Nyt tæppe!

IMG_0850Ja også her er jeg igen gået i gang med et grannystripes-tæppe, som flere andre steder her i blogland, bl.a. her! Jeg synes det er helt utroligt flot og er vild med den effekt det giver når det er to ensfarvede rækker frem for kun en.
Jeg har tidligere lavet dette, og da min veninde så det, blev hun helt vild og sagde at sådan et ønskede hun sig også. Bare et lille et som hendes søde kat kan ligge og hygge sig på. Så nu er jeg så småt gået i gang med et… Jeg har ikke fortalt hende at jeg er gået i gang, men hvis hun lurer med, så ser hun det jo nok. Men det er også helt fint! =)
Jeg har ikke spurgt ind til farvevalg, men tror jeg ved nogenlunde hvilke farver hun kan lide. Bare der er lidt knald på, så er hun vist glad!
IMG_0847  IMG_0852
Det går rimelig hurtigt fremad, og det er noget man let kan gå til og fra. Skønt!
Postkortmorderne[1]
Da jeg læste et indlæg her i blogland omkring lydbøger, tænkte jeg at det var da fuldstændig genialt når man hækler! Jeg ELSKER nemlig en rigtig krimi, men jeg vil også rigtig gerne hækle og det har indtil videre ikke kunne lade sig gøre at forene. Men det kan det nu med lydbøger! Det er SÅ fantastisk. Så får jeg både “læst” og hæklet. Det skal bare ikke være for indviklede hækleopkrifter for så kan det godt være svært at koncentrere sig om bogen. Det er da også helt genialt til strandturen!
Så de sidste 3 aftener har jeg “læst” denne…
(Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg har læst indlægget om lydbøger henne, men det var i forbindelse med lange køreture sydpå…)
Imorgen smutter vi i sommerhus i 14 dage, det bliver så fantastisk, det måtte bare lige godt blive lidt bedre vejr. Men imens bliver der nok lidt stille her på bloggen. Jeg glæder mig til at komme tilbage og (forhåbentlig) vise jeg alt det jeg har nået at få hæklet imens.
Fortsat god sommer til Jer alle!!!

3 kommentarer:

 1. Hej Lea.

  Hvor er det bare fedt, du er SÅ hæklesolgt :o) Jeg har faktisk aldrig prøvet, at lave mønsteret som tæppet du har gang i, men det ser rigtig rigtig fint ud, kan godt forstå du er hooked.
  Det var da en helt igennem genial idé med lydbøger og ukompliceret hækling. Det skal jeg da også prøve. Hende Läckberg har stået lidt stille, efter vi er kommet hjem fra sommerhus. Men her kom løsningen da lige for mine fødder :o) Kan I nu have en rigtig god tur i sommerhus. Jeg kan næsten ikke vente, til du er på bloggen igen, i håb om at flasher dine hækleprojekter her på bloggen :o) Lunde venter spændt kan du tro.

  Rigtig dejlig ferie.
  Knus Lunde

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget bedre end at høre lydbog mens man hækler , det glider bare derudaf :-)
  God sommerferie til dig. :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lea.

  Jeg har tagget dig i en blogleg, kig forbi min blog hvis det var noget du synes om ;o)
  God weekend.
  Knus Lunde

  SvarSlet