fredag den 16. juli 2010

Øv øv øv

Jeg var gået igang med at hækle en fin lille vest til min trold. Jeg har set den nogle steder her i blogland og fandt opskriften her.
Den tager lidt tid at hækle, men er ok nem at hækle, så jeg var nået ret langt da jeg fik den gode ide, at min trold måske lige skulle prøve den, for at se hvordan den så ud på hende.
Den er for lille :-( Jeg vil tro den svarer til en størrelse 68/74… øv øv øv. Synes ellers den var blevet så fin og havde glædet mig til at se hende tulle rundt i noget tøj jeg havde kreeret. Så lige nu ligger den bare og venter på at jeg skal hækle den færdig. Desværre kender vi ingen i omgangskredsen der lige venter en pige, det er drenge allesammen, så det haster ikke med at den skal blive færdig.IMG_0780IMG_0762
IMG_0779I mellem tiden er jeg gået igang med en lille elefant som en noget forsinket barselsgave. (Han bliver snart 6 måneder) Bedre sent end aldrig… ;-)

2 kommentarer:

 1. Arj aller pokkers øv :o(( Håber ikke det har taget modet fra dig til at gå igang med en der passer Sofie ??? Rigtig god weekend.
  Lunde
  P.S. Skal forresten hilse dig mange gange igen fra Mor Anny og Far Frede :o) Jeg tror de synes det var lidt hyggeligt med en hilse fra dig :o)

  SvarSlet
 2. ej hvor er det ærgerligt... for hvor er den bare fin.. håber du finder en sød lille pige du kan give den :)
  KH Micha

  SvarSlet