torsdag den 29. juli 2010

Selvforkælelse…

IMG_0833 I min by har vi fået et lille konditori/bager/café. Det laver de mest fantastiske kager!!! ja stort set alt hvad de bager er lækkert, brød, rugbrød, morgenbrød, kager, tærter, konditerkager m.m.. Så det er ikke underligt at der stort set altid er en ret lang kø… Meeen man gider nu godt at stå i kø når man ved hvad der venter en. Idag besluttede jeg mig for at jeg skulle forkæles. Så jeg købte denne kage… Ihh hvor jeg glæder mig til at smage den senere.
Benytter I jer også af selvforkælelse??? ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg er god til selvforkælelse. I min by har vi Penny Lane. Her kan man købe fantastiske lækkerier...Brød, kager,kaffe, chokolade, vin, olie, pasta, ost og pølse, ja meget mere. Man kan også nyde lækkerierne på stedet. Nå! men i går tog jeg altså en jordbær-chokolade mousse med hjem, UHM!

    SvarSlet
  2. Hej Lea.

    Du kan tro jeg skal benytte mig af selvforkælelse fra Asta er kørt ind i dpl. og til jeg skal på arbejde. Så skal Silkeborgs caféer overrendes og der skal vidst også noget nyt i klædeskabet :o) Jeg synes jeg oplever en tendens til at shopperiet mest gavner Asta, som jo er ligeglad, fremfor mig selv :o)

    Lunde

    SvarSlet